1er premio – VII PREMIS I SUBVENCIONS D’INNOVACIÓ MISSIONS VALÈNCIA 2030

VII PREMIS I SUBVENCIONS D'INNOVACIÓ MISSIONS VALÈNCIA 2030

Primer premio Colegio San Roque Valencia

Hui estem molt contents perquè com ja sabeu ahir aconseguirem el PRIMER PREMI D’INNOVACIÓ de l’Ajuntament de València gràcies a la gran implicació i treball del Departament de Ciències amb el seu projecte BRIGADES R3: reciclatge, reutilització i reducció. A més a més, aquest premi és tan important perquè representa el futur al que aspira la ciutat de València,  com a model europeu. Per això és candidata  per a aconseguir ser CAPITAL EUROPEA DE LA INNOVACIÓN del 2022 i que es concedix el pròxim 7 de desembre.

Ací us deixem el vídeo promocional perquè ho pugueu vore, difondre tot el que pugueu i explicar als vostres alumnes:

Aconseguir el premi és molt important perquè suposa rebre 1 milió d’euros que repercutirà en més projectes per a millorar la nostra ciutat. Ahir vam poder vore com hi ha molta gent jove amb noves empreses i amb moltíssimes ganes de fer projectes innovadors i sostenibles, així com col.legis com el nostre.

La nostra ciutat és SEMIFINALISTA, per això és tan important el nostre suport mitjançant la difusió al nostre entorn i al col.legi:  #iCapitalAwards  #PremisMissions

A més esta implicació és un pas més en el nostre camí cap els projectes Erasmus, per aconseguir socis i subvencions, així com col.laborar amb l’agenda 2030 europea respecte al Canvi Climàtic.  Gràcies a TOTS.

 

Valencia FINALIST for being the European Capital for Innovation! The result will be published on December 7th. Go Valencia!

https://colegiosanroque.com/